Överföra filer till/från mottagaren

Om kontrollenheten är ansluten till en mottagare som stöder överföring av mottagarfiler går det att överföra filer till och från kontrollenheten och mottagaren.

Alternativet Importera från mottagare är tillgängligt när en Trimble GNSS‑mottagare används. Använd den för att radera filer i den anslutna mottagaren eller kopiera filer från den anslutna mottagaren till din kontrollenhet.

• För att komma åt de externa minnet på en mottagare som stöder både internt och externt minne, trycker du på Huvudmappen i den Interna katalogen och klickar sedan på Externt.
  • Det går inte att återställa raderade mottagarfiler.

Alternativet Exportera till mottagare är tillgängligt när en Trimble GNSS‑mottagare med ett compact flash-kort används.Använd optionen för att kopiera filer från kontrollenheten till den anslutna mottagaren.

Det går endast att överföra filer till och från den aktuella projektmappen på kontrollenheten.