Datamappar och filer

All information som används av programmet Trimble Access måste lagras i lämplig mapp i mappen Trimble Data.

Mappens placering beror på kontrollenhetens operativsystem:

• Windows: C:\ProgramData\Trimble\Trimble Access\Trimble Data
  • Android: <Enhetsnamn>\Trimble Data

För att visa mappen Trimble Data i programmet Trimble Access, trycker du på och väljer Jobbdata/File Explorer.

• Om du inte kan se mappen Trimble Data på en Android-enhet trycker du på i File Explorer och väljer [Visa internt lagringsutrymme]. Tryck sedan på i File Explorer och välj enhetens namn. Mappen Trimble Data visas i listan över enhetens mappar.
  • För att se mappen System Files på en Windows-enhet, väljer du Visa överst i fönstret File Explorer och markerar kryssrutan Dolda objekt.
  • Mappen Projects skapas i mappen Trimble Data den första gången du loggar in i programmet Trimble Access.

För att fästa mappen Trimble Data i din Favoritlista i Windows Explorer, väljer du Utforskaren från menyn Jobbdata i Trimble Access. I Windows Explorer, rullar du upp till listan Favoriter högst upp i den vänstra rutan. Högerklicka på Favoriter och välj Lägg till aktuell plats i Favoriter.