Kopiera jobbfiler

För att kopiera jobb eller för att kopiera objekt mellan jobb, trycker du på och väljer Jobb, och trycker sedan på Kopiera. Skärmen Kopiera visas.

I stående läge, sveper du åt höger längs raden med skärmtangenter för att visa skärmtangenten Kopiera.

Du kan kopiera jobb till eller från projektmappen, eller från en mapp till en annan mapp inuti projektmappen. Alla filer som är associerade med jobbet, inklusive filer som samlades in vid mätningen (exempelvis, bildfiler) kopieras samtidigt.

Funktionen Kopiera är särskilt användbart vid kopiering av jobbfiler till en USB-enhet för att överföra jobb från en kontrollenhet till en annan.

Du kan kopiera jobb från version 2017.00 och senare när du använder en Trimble-kontrollenhet som kör Windows och version 2019.00 och senare när du använder en Trimble-kontrollenhet som kör Android. När du öppnar jobbet från skärmen Jobb, konverterar Trimble Access automatiskt jobbet till den aktuella versionen av programmet.

För att undvika problem vid datasynkronisering, bör du inte kopiera jobb som laddats ned från Trimble Connect till en annan mapp.