Välja en totalstation från en tredje part

Utöver de Trimble-instrument som stöds kan du utföra en mätning med en totalstation när du är ansluten till en totalstation som är tillverkad av någon av följande tillverkare:

• Leica
  • Nikon
  • Pentax
  • Sokkia
  • Spectra Geospatial
  • Topcon

När du använder instrument från en tredje part, måste du inaktivera automatisk anslutning.Vissa kommandon som används vid automatisk anslutning kan störa kommunikationen med instrument från tredje part.Se Inställningar för automatisk anslutning.

För att skriva in mätningar, väljer du Manuell i fältet Tillverkare i mätprofilen.