Arbeta med mediafiler

Mediafiler hänvisar till bildfiler som är länkade till jobbet på något av följande sätt:

• Bilder som laddas upp som en fil
  • Bilder som tas med kontrollenhetens inbyggda kamera
  • Stillbilder som skapas med hjälp av funktionerna Stillbild eller Stillbild på mätning vid anslutning till instrument med tekniken Trimble VISION
  • Skärmbilder skapas genom att trycka på på skärmen Karta

Mediafiler kan länkas till ett jobb eller till en punkt i jobbet. Se Mediafiler.

Om du använder ett funktionsbibliotek som använder attribut för mediafiler, kan du även ta en bild och länka den till lämpligt attribut.Se Länka bilder till ett attribut.