Snabbreferens: CAD-verktygsfältet med mätkoder eller detaljmätning

Se exempelfunktionerna och information om knapptryckningar nedan för att skapa dessa funktioner i formuläret Mätpunkter eller Detaljmätning med hjälp av CAD verktygsfält.

För att skapa funktionerna bakre trottoar (BC) och vanlig gatubrunn (STMH), definierar du funktionskoderna BC och STMH som linjer i funktionsbiblioteket och ser till att funktionsbiblioteket inkluderar definitioner för lämpliga kontrollkoder.