Webbkartor

Kartbakgrunder ger ett sammanhang för din information. I stället för att lägga till dina egna bakgrundsbilder och eventuellt visa inaktuell information kan du lägga till en webbkarta som använder uppdaterad information från en leverantör av webbkartor. Tillgängliga kartdata kan inkludera matrikellager, landtopografier eller vägar. Välj lämplig tjänst baserat på tillgänglighet för din plats, dina informationsbehov och ditt arbetsflöde.

Om leverantören av webbkartor kräver inloggningsuppgifter, som exempelvis användarnamn och lösenord eller ytterligare information om webbadressen för att få åtkomst till tjänsten, kan du välja och konfigurera lämplig Inloggningsmetod Trimble Access när du konfigurerar webbkartan, så att din inloggningsinformation skickas till tjänsten när du ansluter.

Se supportanteckningen Web map support in Trimble Access, som kan laddas ner från sidan Supportbulletiner, för mer detaljerad information om hur du konfigurerar eller felsöker en webbkarta.