Konfiguration av internetanslutning

Det vanligaste sättet att ansluta till internet är via ett mobilt bredband på kontrollenheten eller genom att använda kontrollenhetens Wi-Fi-radio.Så ansluter du till internet med de alternativ som beskrivs nedan.

Eller, om SIM-kortet används av en annan enhet så kan du ansluta kontrollenheten till den andra enheten och använda den enheten för att ansluta till internet. Se:

Tryck på bredvid fältet GNSS-internetkälla och välj Kontrollenhetens internet, för att använda den här internetanslutningen som en RTK-datalänk till internet. Se För att konfigurera en internetdatalänk för en rover.