Filer med punkter och linjer

Trimble Access har stöd för följande filtyper för punkter och linjer:

• Punkter i en CSV-, TXT- eller länkad jobbfil
  • AutoCAD Drawing Exchange Format (ASCII) filer (.dxf)
  • ESRI Shapefiles-filer (.shp)
  • 12d Model-filer (.12da)
  • LandXML-filers (.xml)

Programmet Trimble Access tillhandahåller inställningar för visning av information i punkt- och linjefiler. Tryck på i kartans verktygsfält, välj Inställningar och konfigurera inställningen i gruppen Styrning av kartdata, för att konfigurera dessa inställningar. Se Inställningar för kartdata för DXF-, Shape-, 12da- och LandXML-filer.