Kartinställningar

Använd inställningarna i Karta för att ändra utseendet på den information som visas på skärmen Karta och för att konfigurera kartans beteende.

För att öppna inställningarna för Karta, trycker du på och väljer sedan Inställningar.De tillgängliga inställningarna varierar beroende på det anslutna instrumentet.

Tryck på och välj ett alternativ i listan, för att konfigurera den information som visas på kartan.

Följande alternativ är jobbspecifika och måste ställas in på kartan för respektive jobb. vertikal förstoring, markplan och ytalternativ. Andra inställningar gäller för alla jobb.