Installera befintlig data vid uppgraderingen

Vid installation eller uppgradering av Trimble Access på en kontrollenhet med Windows kan du välja att installera befintliga datafiler från en fördefinierad mappplats, Där det behövs konverteras filerna till den aktuella versionen av Trimble Access när de öppnas i Trimble Access.

Installerade filtyper kan bestå av:

• Mätprofiler, jobbmallar
  • Funktionskodsbibliotek
  • Kontrollfiler, DXF:er, linjegeometrier
  • Anpassade rapporter/formatmallar
Om du är en ... Kan du använda anpassade datamappar när ...

Trimble-återförsäljare

• Konfigurera en grupp med nya kontrollenheter för en kund

• Konfigurera kontrollenheter med exempelfiler för demonstration

Användare i en organisation som har flera kontrollenheter

• Konfigurera en grupp nya kontrollenheter med "standardfiler" som används av organisationen
  • Konfigurera befintliga kontrollenheter med filer för ett specifikt projekt

Om man ändrar några fördefinierade Trimble-filer och sparar dem med det ursprungliga namnet, kommer dessa filer att ersättas av nya versioner av de fördefinierade filerna när du uppgraderar programmet, och eventuella anpassade förändringar går förlorade. I det här fallet måste du manuellt kopiera de ändrade filerna från den lokala mappen och kopiera dem till lämplig underordnad Trimble Data-mapp efter programuppgraderingen. Om du ändrar ett fördefinierat format, måste du spara det med ett annat namn, för att undvika detta.