Alternativ för konventionell punkt

Som en del i konfigureringen av mätprofilen för en mätning med totalstation kan du konfigurera inställningarna för mätning av detaljpunkter under mätningen.

För att konfigurera dessa inställningar, trycker du på och väljer Inställningar/Mätprofiler/<profilnamn>/Mätning av detaljer.

I fältet Mätdisplay väljer du hur observationerna ska visas på kontrollenheten. För mer information om de tillgängliga alternativen och hur korrektionerna beräknas, se Instrumentkorrektioner.

I fältet Auto. punktstegsstorlek, ställer du in ökningsstorleken för automatisk punktnumrering.Grundvärdet är 1, men Du kan använda större stegningsvärden samt negativa stegningar.

Välj kryssrutan för Se före lagring för att granska observationer innan de lagras.