Konfiguratio av fil för radiolokaliserare

För att lagra en punkt på den uppmätta höjden för en underjordisk tillgång måste jobbet använda en FXL-fil med ett funktionsbibliotek som innehåller en kod med minst ett nummer- eller textattribut som överensstämmer med namnet på ett av de attribut som har definierats i ULD-filen. Om du ansluter FXL-filen till ULD-filen på detta sätt visas värdet för Djup på skärmen Mätning när mätinformation tas emot från den underjordiska lokaliseraren.

Lägg till ytterligare attribut till koden i FXL-filen för att lagra annan attributinformation som tas emot från radiolokaliseraren som du vill lagra med punkten, till exempel frekvens, förstärkning, fas, ström och signal.

Dessutom innehåller ULD-filen exempel och tips för att sammankoppla och använda den lokaliseraren.