Tallentimen simulointi

Jos käytät Trimble Access -ohjelmistoa Windows-pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, voit käyttää Maastotietokoneen simulointi -toimintoa simuloidaksesi ohjelmiston käyttöä tuetulla maastotietokoneella.Tämän ominaisuuden avulla voit esitellä ohjelmiston toimintoja tai ottaa kuvakaappauksia ohjelmistosta haluamasi maastotietokoneen asettelulla koulutusmateriaaleja varten.

Kun käytät Trimble Access:ta Windows-tietokoneekka, voit emuloida Trimble Access:n käyttöä Android-käyttöjärjestelmää käyttävällä maastotietokoneella, kuten TDC600:lla, mutta huomaa, että kun Trimble Access on vuorovaikutuksessa käyttöjärjestelmän osien kanssa, simulaattori voi näyttää vain Windows-käyttöjärjestelmän toiminnan, ei Androidin.

Voit käyttää Maastotietokoneen simulointitoimintoa:

Voit simuloida Trimble Access:n käyttöä tuetulla ohjaimella seuraavasti:

1. Käynnistä Trimble Access.
  2. Näpäytä ja valitse Tietoa / Tuki / Simuloi tallenninta.
  3. Valitse tallennintyyppi Simuloitavan laitteen valikosta.Ohjelmisto konfiguroituu uudelleen simuloidakseen sen ulkoasun valitulla laitteella.

Voit aloittaa simuloinnin mistä tahansa ohjelmiston osasta käyttämällä pikanäppäinyhdistelmää Ctrl + Shift + S ja valitsemalla sen jälkeen tallennintyypin.

4. Trimble Access-Ikkuna näkyy ruudussa oletuksena siinä koossa, missä se näkyisi laitteella.Säätääksesi ikkunan kokoa:
    1. Näpäytä ja valitse Tietoa / Tuki / Simuloi tallenninta.
    2. Valitse DPI-skaalaus Tallentimen simuloinnin valikosta.
    3. Valitse Mukautettu DPI-skaalauksen tilan kentässä.
    4. Syötä uusi DPI-skaalausarvo.Voit antaa erilaisen arvon kullekin laitetyypille.

Kun pystytilassa käytettävää laitetta simuloidaan vaakatilassa, syötä 0.8 tai vastaava saadaksesi koko ikkunan näkyville ruutuun.

5. Käynnistä Trimble Access-ohjelmisto uudelleen tarkastellaksesi simulaattoria uudessa koossa.

Kun ohjelmisto käynnistyy, työkaluvihje näyttää simuloidun tallentimen laitetyypin ja käytetyn DPI-skaalausarvon, jos se on mukautettu arvo.

5. Näytä tai piilota Windows-otsikkorivi näpäyttämällä ja valitsemalla Tietoa / Tuki / Simuloi tallenninta / Näytä otsikkorivi. Ota muutos käyttöön käynnistämällä Trimble Access uudelleen.

Trimble Access-Ikkunaa voi siirtää Windowsin otsikkopalkin ollessa piilotettuna klikkaamalla tilalinjan aluetta ja vetämällä ikkunaa. Tilalinjan alueen näkyminen tilarivissä edellyttää, että olet avannut työn.

6. Näytä tai piilota Android-navigointirivi näpäyttämällä ja valitsemalla Tietoa / Tuki / Simuloi tallenninta / Näytä Android-painikkeet.Ota muutos käyttöön käynnistämällä Trimble Access uudelleen.

Kun simuloit Android-pohjaista maastotietokonetta, voit käyttää Androidin Takaisin-painiketta Esc-painikkeena poistuaksesi nykyisestä Trimble Access-ohjelmiston ruudusta. Koska Androidin Valikko-painike käyttää Android-käyttöjärjestelmävalikkoa, Android-valikkopainikkeen näpäyttämisestä/klikkaamisesta ei tapahdu mitään simulaattoria käytettäessä.

Näyttönäppäimistö tulee aina näkyviin, kun muokkaat tekstiä. Toimintonäppäimiä ja liitettyjä pikanäppäinyhdistelmiä ei tueta laitteilla, joissa ei ole fyysistä näppäimistöä. Suosikkitähden näpäyttäminen/klikkaaminen käynnistää/lopettaa Suosikki-toiminnon Suosikki-ikkunan näyttämisen sijaan.