Vastaanottimen asetukset

Tarkastele yhdistetyn GNSS-vastaanottimen konfigurointia näpäyttämällä ja pitämällä kiinni tilarivin vastaanotinkuvakkeesta.

Vastaanottimen asetusten kuvaruutu näyttää tietoa tyypistä, piiriohjelmiston versiosta ja kytketyn vastaanottimen ominaisuuksista.

Trimble GNSS Subscriptions -ryhmä näyttää GNSS-vastaanotintilauksen tiedot, mukaan lukien tilauksen päättymispäivän. Tämä ryhmä näytetään vain vastaanottimille, joilla on tilauksen tarjoamia määritettävissä olevia vaihtoehtoja, esimerkiksi kun ne on liitetty R780- tai R750 -vastaanottimeen.

Käytä kuvaruudun alalaidan valonäppäimiä konfiguroimaan lisäasetuksia.

Konfiguroidaksesi: