Videotyökalupalkki

Painike Toiminto

Zoomausalat

Näpäytä tai tarkentaaksesi sisään/ulos optiseen enimmäiszoomaustasoon/täyteen laajuuteen.

Saavuttaaksesi erittäin tarkan tähtäyksen kun käytössäsi on Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä, napauta tarkentaaksesi suurimaan optiseen zoomaustasoon ja sen jälkeen käyttääksesi digitaalista zoomausta tai käytä ruudussa näkyvä Zoomin osoitinta.

Kun laserosoitin on käytössä SX12:lla, enimmäiszoomaustaso on 6.

Zoomaa

Tarkenna/loitonna yhden zoomaustason verran kerrallaan näpäyttämällä tai .

Voit vaihtoehtoisesti laittaa kaksi sormea kuvaruudulle ja loitontaa niitä tarkentaaksesi videon keskukseen tai nipistää niitä loitontaaksesi. Ota panoraamakuva vetämällä yksi sormi ruudun poikki.

Snapshot

Kaappaa kuva näpäyttämällä .

Täytä alue

Näpäytä täyttääksesi rajausalueen varjostuksella, mikä parantaa kontrastia videoruutua vasten.

Tämä painike ilmestyy vain silloin, jos olet skannauksen tai panoraaman kuvaruudussa ja yhdistettynä Trimble VISION -teknologiaa hyödyntävään Trimble VX- tai S-sarjan kojeeseen.

Kameran asetukset

Näpäytä määrittääksesi kuvan asetukset.Katso Kojeen kameran asetukset.

Tasonhallinta

Napauta linkittääksesi tiedostoja työhön tai vaihtaaksesi pisteet ja ominaisuudet, jotka ovat näkyvissä ja valittavissa kartalla. Katso Tasojen hallinta Tasonhallintaia käyttäen.

Asetukset

Napauta muuttaaksesi Video-ruudussa näkyvien tietojen ulkomuotoa ja konfiguroidaksesi ohjelmiston käyttäytymisen silloin, kun Video-ruutu on käytössä. Katso Video-asetukset.

Näytä kartta

Näpäytä vaihtaaksesi työn karttaan.