Mediatiedostojen käyttö

Mediatiedostot viittaavat työhön lisättyihin kuvatiedostoihin seuraavilla tavoilla:

• Tiedostona ladatut kuvat
  • Maastotietokoneen sisäisellä kameralla otetut kuvat
  • Snapshot- tai Snapshot mittauksen yhteydessä -toiminnolla luodut kuvat yhteyden ollessa muodostettu Trimble VISION-teknologiaa hyödyntävään kojeeseen
  • Kartta-näytön -kuvaketta napauttamalla luodut kuvat

Media-tiedostot voidaan linkittää työhön tai työssä olevaan pisteeseen.Katso Mediatiedostot.

Jos käytät mediatiedostoattribuutteja käyttävää ominaisuuskirjastoa, voit kaapata kuvan ja linkittää sen asianmukaiseen attribuuttiin.Katso Kuvan linkittäminen attribuuttiin.