Työn ominaisuudet

Työn ominaisuudet konfiguroidaan työn luonnin yhteydessä.

Muokataksesi työn ominaisuuksia milloin tahansa:

1. Näpäytä ja valitse Työ. Nykyinen työ on jo valittuna.
  2. Näpäytä Omaisuudet.
  3. Määrittele tai muuta työn ominaisuuksia näpäyttämällä asianmukaista painiketta:
    • Napauta Koordinaattij. . valitaksesi työn koordinaattijärjestelmän. Katso Koord.järjestelmä.
    • Mapauta Yksiköt valitaksesi yksiköt ja muodot numeroarvoja varten. Katso Yksiköt.
    • Napauta Tasonhallinta piste- ja karttatiedostojen linkittämiseksi työhön. Katso Tasojen hallinta Tasonhallintaia käyttäen.
    • Napauta Ominaisuuskirjasto liittääksesi työhön ominaisuuskirjaston. Katso Koodikirjasto.
    • Napauta Cogo-asetukset asettaaksesi koordinaattigeometrian asetukset työtä varten. Katso Laskenta-asetukset.
    • Napauta Lisäasetukset määrittääksesi työssä käytettävät lisäasetukset. Lisäasetukset.
    • Napauta Mediatiedosto-painiketta linkittääksesi mediatiedostoja työhön tai työssä oleviin pisteisiin. Katso Mediatiedostot.
    • Vaadittaessa syötä Viittaus, Kuvaus ja Operaattorin tiedot ja mahdolliset Huomautukset.

Asettaaksesi Viittauksen, Kuvauksen ja Operaattorin tai Huomautukset-kenttien oletusarvot käytä tekstinmuokkainta muuttamaan C:\ProgramData\Trimble\Trimble Data\System Files -kansiossa olevaa JobDetails.scprf -tiedostoa.

4. Napauta Hyväksy.