Työmallit

Samoja asetuksia käyttävien töiden luominen on nopeaa mallien avulla. Luo malli käyttäen tarvittavia asetuksia ja luo töitä mallin pohjalta.

Malleja käytetään ainoastaan tuomaan tiettyjä työn ominaisuuksia työn luonnin yhteydessä. Mallin muokkaaminen tai poistaminen ei vaikuta kyseisen mallin pohjalta aiemmin luotuihin töihin.

Napauta ja valitse Asetukset / Mallit.Mallien ruutu näyttää ohjelman mukana tulleet oletustyyppipoikkileikkaukset sekä luomasi tyyppipoikkileikkaukset.