CAD-työkalupalkki

CAD-työkalupalkin avulla voit helposti käyttää kontrollikoodeja luodaksesi linja-, kaari- ja polygoniominaisuuksia kartalla sitä mukaan, kun mittaat pisteitä, tai piirtämällä linja- ja kaariominaisuuksia käyttämällä työssä jo olevia ominaisuuskoodattuja pisteitä.

Luodaksesi ominaisuuksia samalla kun mittaat valitse ominaisuuskoodi pisteelle ja valitse sitten asianmukainen kontrollikoodi CAD-työkalupalkista.Katso Ominaisuuksien luominen Mittauskoodien kontrollikoodeja käyttämällä.

Piirrä linja- ja kaariominaisuuksia olemassa olevien pisteiden välille valitsemalla asianmukainen kontrollikoodi CAD-työkalupalkista ja valitse sitten pisteet kartalta.Katso Ominaisuuksien piirtäminen olemassa olevista pisteistä.

• Luodakseen ominaisuuksia ominaisuuskirjaston tulee sisältää ominaisuuskoodeja, jotka on määritelty linjoiksi niitä ominaisuuksia varten, joita haluat luoda, sekä vaaditulle toiminnolle määritettyjä kontrollikoodeja luodakseen ominaisuusgeometrian, kuten uuden liitossarjan aloituksen tai päätöksen. Katso Kontrollikoodien ominaisuuskoodikirjaston vaatimukset.
  • CAD-työkalupalkkia voidaan ainoastaan käyttää vetämään tai luomaan rajoja pisteiden välille työhön. Sitä ei voida käyttää vetämään tai luomaan rajoja pisteiden välille linkitetyissä CSV-tiedostoissa tai karttatiedostoissa, kuten DXF:ssä.

Näytä työkalupalkki näpäyttämällä kartan työkalurivissä ja valitse sen jälkeen CAD-työkalupalkki.CAD-työkalupalkki on käytettävissä ainoastaan silloin, kun käytät Mittaus -sovellusta.

Kun olet yhteydessä videota tukevaan kojeeseen, voit käyttää CAD-työkalupalkkia kun näpäytät kartan työkalurivissä vaihtaaksesi kartan tuottamaan videokuvaan.Sinun tulee ottaa CAD-työkalupalkki käyttöön kartalla, aloittaa mittaus ja avata Mittaa topo- tai Mittauskoodit-lomake.Piirustustilaa voidaan käyttää vain kartalla, eikä videolla.