Kartan näpäytä ja pidä painettuna -asetukset

Näpäytä kartta-aluetta ja pidä sitä painettuna valitaksesi usein käytetyn tehtävän nopeasti. Saatavilla olevat tehtävät riippuvat valittujen ominaisuuksien määrästä ja tyypistä ja siitä, ovatko ominaisuudet työssä vai linkitetyssä tiedostossa.

Kun mitään ominaisuuksia ei ole valittu, voit napauttaa karttaa pitkään ja valita:

• Syötä piste -toiminto on saatavilla vain silloin, kun pisteitä ei ole valittuina ja kartta on tasonäkymässä.
  • Määritä pisteen tiedot -optio ei ole saatavilla silloin, kun CAD-työkalupalkki näkyy kartalla.
  • Tarkista liitoshavainto on saatavilla vain takymetrimittauksissa.
  • Näpäytä ja pidä painettuna -valikossa on vähemmän kohteita saatavilla silloin, kun CAD-työkalupalkkia käytetään piirustustilassa.