Kartan työkalurivit

• Kartan työkalurivi

Kartan työkalurivillä voit valita kohteita kartalta, liikkua kartalla tai vaihtaa toiseen näkymään.

Katso Kartan työkalurivi.

• BIM-työkalurivi

BIM-työkalurivin avulla voit eristää ja tarkastella sinua eniten kiinnostavia tietoja kartalla tällä hetkellä näkyvistä BIM-malleista.

Katso BIM-työkalurivi.

• Rajausruudun työkalupalkki

Käytä Rajausruudun työkaluriviä jättääksesi kartan osia pois, jotta näet selkeämmin alueen, josta olet kiinnostunut.

Katso Rajausruudun työkalupalkki.

• Kohdistuspalkki

Tartunnan työkalurivillä voit valita kartan kohteiden sijainnit tarttumalla tiettyyn pisteeseen, vaikka pistettä ei olisikaan.

Katso Tartunnan työkalupalkki.

• CAD-työkalupalkki

CAD-työkalurivin avulla voit käyttää kontrollikoodeja luodaksesi linja- ja monikulmio-ominaisuuksia kartalle pisteitä mitatessasi tai luodaksesi ominaisuuksia käyttämällä työssä jo olevia pisteitä ja linjoja.

Katso CAD-työkalupalkki.

Kartta-työkalurivi näkyy aina kartan vieressä. Jos haluat näyttää muut työkalurivit kartalla, napauta kartan työkalurivillä ja valitse sitten työkalurivi. Jos haluat piilottaa työkalurivin, napauta karttatyökalurivillä ja valitse sitten työkalurivi uudelleen.