Paikallisen projektin lataaminen pilveen

Voit hallita ja jakaa pilvessä olevia projekteja ja töitä muiden tiimin jäsenten kanssa helposti toimistosta käsin käyttämällä Trimble Sync Manager-sovellusta.

Jotta voit ladata projektin pilveen, sinun on oltava kirjautuneena sisään Trimble ID-tunnuksillasi. Jos käytät Trimble Access:ta pysyvällä käyttöoikeudella, maastotietokoneella on oltava voimassa oleva Trimble Access-ohjelmiston ylläpitosopimus ja sinulla on oltava Trimble Connect-tilaus. Voit tarkastella sinulle tai maastotietokoneelle määritettyjen käyttöoikeuksien tyyppejä napauttamalla ja valitsemalla Tietoa. Lisätietoja on kohdassa Trimble Access:n asentaminen.

1. Valitse projekti Projektit-näytöstä ja napauta ja valitse Siirrä.

Luo pilviprojekti -valintaikkuna ilmestyy ruutuun.

2. Valitse Trimble Connect -tiedostopalvelimen sijainti, jonne projekti siirretään. Sijaintiasi lähimpänä olevan alueen tiedostopalvelimen valinta nopeuttaa tiedonsiirtoa.
  3. Napauta Kyllä.

Voit seurata siirron edistymistä Siirrä projekti -ruudusta. Kaikki projektitiedostot, jotka lähetetään, listataan.

Jos et pysty lataamaan projektia, mutta olet aiemmin pystynyt lataamaan projektin, tarkista tilaustyyppi napauttamalla ja valitsemalla Tietoa . Jos sinulla on Trimble Connect Personal-tilaus, olet ehkä ylittänyt luomiesi projektien määrän. Pyydä organisaatiosi käyttöoikeuksien hallinnoijaa määrittämään sinulle Trimble Connect Business-tilaus Trimble License Manager-verkkosovelluksen avulla.

4. Napauta Hyväksy.

Projektit-ruudulla olevassa projektin viereisessä pilvikuvakkeessa näkyy osoituksena siitä, että pilvessä oleva projekti on sama kuin maastotietokoneella oleva projekti.

5. Jos haluat ladata projektin työt pilveen, valitse työ Työt-näytöstä ja napauta ja valitse sitten Lataa.

Kun työ on siirretty, voit tarkastella ja hallita sitä Trimble Sync Manager-sovelluksessa. Voit myös jakaa pilviprojekteja muiden tiimin jäsenten kanssa Trimble Access-sovelluksesta. Katso Tiimin jäsenten hallinta.

Jos paikallisen projektin työt käyttävät ominaisuuskoodikirjastotiedostoa ja haluat, että muut tätä projektia käyttävät maastotietokoneet voivat käyttää ominaisuuskoodikirjastoa, ominaisuuskoodikirjastotiedosto on lisättävä projektiin viitetiedostona Trimble Sync Managerissä. Jos tarvitset lisätietoja, katso Viitetiedostojen lisääminen Trimble Sync Manager Tuki -ohjeesta.