Ohjelmistolisenssit ja -tilaukset

Voit ostaa Trimble Access  -versioon pysyvän käyttöoikeuden, joka on lisensoitu maastotietokoneelle tai käyttämällä tilauslisenssiä, joka on yksittäisen käyttäjän käytettävissä. Mittaus -sovelluksen sekä jokaisen Trimble Access -sovelluksen käyttö edellyttää lisenssiä.

Voit tarkastella maastotietokoneeseen asennettuja käyttöoikeuksia ja kirjautuneelle käyttäjälle määritettyjä tilauskäyttöoikeuksia milloin tahansa Trimble Access-ohjelmiston Tietoja-näytössä. Lisätietoja on kohdassa Nykyisten käyttöoikeustietojen tarkasteleminen.

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa käyttöoikeutta tai tilausta, voit silti kokeilla ohjelmistoa. Voit käyttää Trimble Installation Manager -palvelua luomaan väliaikaisen kokeilulisenssin Trimble Access:lle, jonka jälkeen voit asentaa Trimble Access 2023.10 -ohjelmiston mille tahansa Windows 10 -tietokoneelle tai tuetulle Trimble -maastotietokoneelle, jossa on Android-käyttöjärjestelmä. Lisätietoja on kohdassa Väliaikaisen käyttöoikeuden asentaminen.