Werken met mediabestanden

Mediabestanden verwijst naar afbeeldingsbestanden die op de volgende manieren aan de job zijn toegevoegd:

• Afbeeldingen ge-upload als een bestand
  • Beelden vastgelegd met de interne camera van de bedieningseenheid
  • Foto's gemaakt met behulp van de functies Foto of Foto bij meten bij verbinding met een instrument uitgerust met Trimble VISION technologie
  • Schermopnamen die zijn gemaakt door op op het Kaart scherm te tikken

Mediabestanden kunnen worden gekoppeld aan een job of een punt in de job.Zie Mediabestanden.

Als u een feature bibliotheek gebruikt die mediabestand attributen gebruikt, kunt u een afbeelding vastleggen en die aan het desbetreffende attribuut koppelen.Zie Een afbeelding aan een attribuut koppelen.