Formatmallar

Formatmallar används vanligtvis med jobb- eller JobXML-filer för att generera anpassade exportfiler och rapporter. Formatmallar kan även tillämpas på andra ASCII-filer som LandXML-filer för att konvertera filerna till olika format.

Vissa rapporter kan genereras med hjälp av Trimble Access på kontrollenheten, och vissa av dessa rapporter installeras med programmet Trimble Access. Andra rapporter kan genereras med hjälp av verktyget File and Report Generator, som kan laddas ner från sidan Program och verktyg .

Fördefinierade formatmallar finns på engelska, om inget annat anges. Ändra dessa filer efter behov till ditt eget språk.

Se Anpassade importformat och Anpassade exportformat, för mer information om att skapa eller anpassa dina egna formatmallar.