Jobbegenskaper

Jobbegenskaper konfigureras när ett jobb skapas.

För att redigera jobbegenskaperna närsomhelst:

1. Tryck på och välj Jobb. Det aktuella jobbet är redan valt.
  2. Tryck på Egenskaper.
  3. För att definiera eller ändra jobbegenskaperna, trycker du på lämplig knapp:
    • Tryck på Koordinatsystem för att välja koordinatsystem för jobbet. Se Koordinatsystem.
    • Tryck på Enheter för att välja enheter och format för numeriska värden. Se Enheter.
    • Tryck på Lagerhantering för att länka punkt- och kartfiler till jobbet. Se Hantera lager med Lagerhantering
    • Tryck på Funktionsbibliotek för att associera ett funktionsbibliotek med jobbet. Se Funktionsbibliotek.
    • Tryck på Cogo-inställningar för att ställa in inställningarna för jobbets koordinatgeometri. Se Cogo-inställningar.
    • Tryck på Ytterligare inställningar för att ställa in ytterligare inställningar för jobbet. Se Ytterligare inställningar.
    • Tryck på Mediafil för att länka mediafiler till jobbet eller till punkter i jobbet. Se Mediafiler.
    • Ange information om referens, beskrivning och operatör, och eventuella Noteringar, om så krävs.

För att ställa in standardvärden för fälten Referens, beskrivning, operatör, eller anteckningar, kan du använda en texteditor för att redigera filen JobDetails.scprf i mappen C:\ProgramData\Trimble\Trimble Data\System Files.

4. Tryck på Godkänn.