Jobbmallar

En mall gör det snabbare och enklare att skapa jobb med samma inställningar. Skapa en mall med de jobbegenskaper som krävs och skapa sedan jobb från mallen.

Mallar används bara för att importera en uppsättning jobbegenskaper när du skapar jobbet. Att redigera eller radera en mall har ingen effekt på jobb som tidigare skapats från mallen.

Tryck på och välj Inställningar/Mallar. Skärmen Mallar visar den standardmall som följer med programmet och alla mallar som du har skapat.