Programlicenser och prenumerationer

Du kan köpa programlicenser för Trimble Access som en evig licens som är licensierad till kontrollenheten eller som en prenumerationslicens som är tilldelad en individuell användare. Licenser krävs för appen Generell Mätning, och för varje Trimble Access-app som du vill använda.

Du kan när som helst visa de licenser som är installerade på kontrollenheten och de prenumerationslicenser som tilldelats den inloggade användaren på skärmen Om i programmet Trimble Access. Se Visa aktuell licensinformation, för mer information.

Om du inte har en aktuell licens eller prenumeration kan du fortfarande prova programmet. Du kan använda Trimble Installation Manager för att skapa en begränsad tillfällig licens för Trimble Access och sedan installera Trimble Access 2024.00 på valfri dator med Windows 10 eller en Trimble-kontrollenhet som stöds och kör Android. Se Installera en tillfällig licens, för mer information.