Sätta ut punkter

Du kan sätta ut en enstaka punkt eller en grupp punkter från kartan eller från menyn.

Innan du börjar, bör du konfigurera dina inställningar för visning av navigering. Du kan sätta ut relativt till en digital terrängmodell eller det givna höjdvärdet, om så krävs.

När du navigerar till punkten, kan du navigerar till och sätta ut en ny punkt som definieras av en azimut och offset från den valda punkten, om så krävs.