Tyylisivut

Tyylisivuja käytetään yleensä Job- tai JobXML-tiedostoissa mukautettujen vientitiedostojen ja raporttien luomiseen. Tyylisivuja voidaan käyttää myös muihin ASCII-tiedostoihin, kuten LandXML-tiedostoihin, tiedostojen muuntamiseksi eri muotoihin.

Osa raporteista voidaan luoda Trimble Access:ta käyttäen maastotietokoneella, ja osa raporteista asennetaan maastotietokoneelle Trimble Access-ohjelmiston mukana. Muita raportteja voidaan luoda File and Report Generator -apuohjelmanavulla, joka on ladattavissa Ohjelmistot ja apuohjelmat -sivulta.

Ennalta määritetyt tyylisivut toimitetaan englanniksi, ellei toisin mainita. Muokkaa näitä tiedostoja oman kielesi vaatimusten mukaan.

Lisätietoja omien tyylisivujen mukauttamisesta tai luomisesta on ohjeaiheessa Mukautetut tuonti- ja vientitiedostomuodot.