Kartta

Kun avaat työn, ruutuun ilmestyy Kartan kuvaruutu näyttäen viimeksi työssä käytetyn näkymän.

Kartta tarjoaa monipuolisen näkymän kaikista työn tiedoista sekä työhön linkitettyjen tiedostojen tiedoista ja taustakartoista.

Voit suorittaa suurimman osan töistä kartalta:

• Ohjelmiston lomakkeet näkyvät kartan vieressä, joten voit olla vuorovaikutuksessa kartan ja lomakkeen kanssa samanaikaisesti.

Näet kaavakkeesta enemmän napauttamalla ja sipaisemalla vasemmalle. Pienennä kaavakkeen koko ja näytä enemmän karttaa napauttamalla ja pyyhkäisemällä oikealle.

Pystytilassa napauta ja pyyhkäise alaspäin nähdäksesi enemmän lomaketta tai napauta ja pyyhkäise ylöspäin nähdäksesi enemmän karttaa.

• Ohjelmistonäytöt ovat täysleveitä ja peittävät kartan tilapäisesti, kun työskentelet niissä.

Jos haluat tarkastella karttaa, kun täysleveä ohjelmistonäyttö on auki, avaa Suosikit-näyttö napauttamalla ja napauta sitten Suosikit-luettelon oikealla puolella olevasta Palaa kohteeseen - luettelosta Kartta.