Tuetut linkitetyt tiedostotyypit

Linkitetyt tiedostot ovat työhön linkitettyjä tiedostoja, jotka sisältävät pisteitä, viivoja, kaaria, murtoviivoja ja muita karttakohteita, kuten linjauksia ja pintoja, joita haluat tarkastella ja valita kartassa.

Jos haluat linkittää tiedostoja työhön, käytä tasohallintaa. Katso Tasojen hallinta Tasonhallintaia käyttäen.

Tuettuja linkitettyjä tiedostotyyppejä ovat:

• BIM-mallit:

• AutoCAD Drawing -tiedostot (.dwg)

• IFC -tiedostot (Industry Foundation Classes) (.ifc .ifczip)

• Navisworks Drawing -tiedostot (.nwd)

• SketchUp-tiedostot (.skp)

• TrimBIM:n-tiedostot (Trimble BIM) (.trb)

• Piste- ja viivatiedostot:

• CSV- ja TXT-tiedostot

• AutoCAD Drawing Exchange Format -tiedostot (DXF) (.dxf)

• ESRI Shape -tiedostot (.shp)

• RXL-tiedostot (.rxl)

• LandXML-tiedostot (.xml)

• 12d-mallitiedostot (.12da)

• Pinnat:

• Digitaaliset maastomallit (.dtm .ttm .xml, .dxf, .12da)

• BIM-mallien pinnat

• Laserkeilatut pisteet ja pistepilvet (.tsf ja .rwcx)

• Tietiedostot:

• RXL-tiedostot (.rxl)

• LandXML-tiedostot (.xml)

• 12d-mallitiedostot (.12da) – käytetään tyypillisesti Roads-ohjelmistossa

• GENIO-tiet (.inp, .crd, .mos)

• TXL-tunnelit (.txl)

• Surpac-tiedostot (.str) – käytetään yleensä kaivoksissa

Voit myös lisätä taustakuvia ja tietoja karttaan käyttämällä georeferoituja kuvatiedostoja, Trimble Mapsia tai verkkokartan tarjoajaa. Katso Taustakarttojen lisääminen.