Skannauspisteet ja pistepilvet

Trimble Access -sovelluksella luodut 3D-skannaukset tallennetaan erillisiin työhön liittyviin skannaustiedostoihin.Skannaustiedostomuoto riippuu skannauksen tekemiseen käytetystä kojeesta:

• Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä -sovelluksella luodut skannauspistepilvet tallennetaan .rwcx-tiedostoinaasianmukaiseen <projekti>\<työn nimi> Files\SdeDatabase.rwi -kansioon.
  • Trimble VISION -Teknologiaa hyödyntävällä Trimblen VX- tai S-sarjan kojeella luodut skannauspisteet tallennetaan .tsf-tiedostoinaasianmukaiseen \ -kansioon. asianmukaiseen <työn nimi> Files -kansioon <project>\<työn nimi> Files kansioon.