Projektinhallinta

Projekti-ruutu ilmestyy joka kerta, kun käynnistät Trimble Access -ohjelmiston. Tarkastele Projektien kuvaruutua milloin tahansa näpäyttämällä ja valitsemalla Projekti.

Projektit-ruutu listaa maastotietokoneen Projektit-kansiossa olevat projektit.

Valitse projekti näpäyttämällä sitä. Projektin tiedot -ikkuna näyttää projektin sisältämien töiden nimet, mukaan lukien missä tahansa projektin kansioissa olevat työt.

Tarkastellaksesi projektin tietoja pystytilassa näpäytä ja valitse Tiedot.

Jos olet kirjautuneena sisään Trimble ID -tunnuksillasi, kanssasi jaetut työt joita ei ole vielä ladattu Trimble Connect -palvelusta näytetään harmaalla tekstillä.

Sinun tulee olla kirjautuneena sisään Trimble ID -tunnuksillasi siirtääksesi Trimble Connect -pilviyhteistyöalustalla säilytettäviä projekteja tai niissä oleviin töihin tehtyjä muutoksia.Otsikkopalkin -kuvake on harmaa jos et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään napauttamalla Kirjaudu sisään -kuvaketta.