Projektinhallinta

Projekti-ruutu ilmestyy joka kerta, kun käynnistät Trimble Access -ohjelmiston. Tarkastele Projektien kuvaruutua milloin tahansa näpäyttämällä ja valitsemalla Projekti.

Projektit-ruutu listaa maastotietokoneen Projektit-kansiossa olevat projektit.

Valitse projekti näpäyttämällä sitä. Projektin tiedot -ikkuna näyttää projektin sisältämien töiden nimet, mukaan lukien missä tahansa projektin kansioissa olevat työt.

Jos haluat tarkastella projektin tietoja pystytilassa, valitse projekti ja napauta sitten Tiedot.