Töiden hallinta

Työt-ruutu aukeaa aina, kun avaat projektin tai luot paikallisen projektin.Tarkastele Töiden kuvaruutua milloin tahansa näpäyttämällä ja valitsemalla Työ.

Töiden ruutu listaa nykyisen kansion sisältämät työt ja kansiot.Jos projektissa ei ole töitä, voit luoda työn Trimble Access -sovelluksessa.

Valitse työ näpäyttämällä sitä. Työn tietopaneeli sisältää tietoa työstä, mukaan lukien kuvauksen, tilan ja linkitetyt tiedostot. Tarkastellaksesi työn tietoja pystytilassa näpäytä ja valitse Tiedot.

Voit avata .jxl-tiedostoja (JOB), jotka on luotu käyttämällä viimeaikaista edellistä Trimble Access-versiolla ohjelmiston uusimman version kanssa. Trimble Access muuntaa työn automaattisesti nykyiseen versioon.

Trimble suosittelee mahdollisuuksien mukaan käyttämään Trimble Access:ssa luotua työtiedostoa (.job), vastaavan JobXML- tai JXL (.jxl) -tiedoston sijaan, joka on luotu Trimble Business Center:ssä. Katso lisätietoja kohdasta Olemassa olevien töiden käyttäminen uusimmalla Trimble Access-versiolla.