Projektit & työt

Projekti on kansio, johon ryhmitetään Trimble Access -töitä ja kyseisten töiden käyttämiä tiedostoja, mukaan lukien kiintopisteet, tien tai linjauksen RXL-tiedostot, taustakuvat tai pinnat sekä projektin referenssitiedostot, kuten työmaan tiedot tai työturvallisuutta koskevat tiedot.

Työ sisältää yhden tai useamman mittauksen raakamittaustiedot ja työn määritysasetukset, mukaan lukien koordinaattijärjestelmän, kalibroinnin ja mittayksikön asetukset. Kyselyn aikana otetut skannaustiedot ja mediakuvat tallennetaan erillisiin tiedostoihin ja linkitetään työhön. Työ voi sisältää myös ohjauspisteitä, jos olet tuonut ne työhön sen sijaan, että käyttäisit linkitettyä tiedostoa projektikansiosta.

Aloittaaksesi mittauksen sinulla täytyy olla ainakin yksi projekti ja yksi työ.

Projektit ja työt voivat olla tallentimen saatavilla paikallisesti, tai ne voivat sijaita Trimble Connect -pilviyhteistyöalustassa, josta ne voidaan ladata maastotietokoneelle. Työt säilytetään tallentimella asianmukaisessa projektikansiossa Trimble Data-kansiossa. Saadaksesi lisätietoa siitä, miten tiedostot ja kansiot on organisoitu tallentimella, katso Datakansiot ja -tiedostot.

Luodessasi työtä voit tallentaa asetukset mallina ja sitten luoda seuraavat työt mallin pohjalta. Samassa projektissa olevalla töillä on yleensä samat asetukset, mutta tämä ei ole välttämätöntä.