Alternativ för Rover

Det här ämnet beskriver alla fält som kan visas på skärmen Alternativ för rover.

De fält som är tillgängliga på skärmen Alternativ för rover är liknande för alla typer av mätningar som väljs i fältet Typ av mätning, men de tillgängliga fälten kommer att förändras beroende på den GNSS-mottagare som valts fältet Typ i grupprutan Antenninställningar.

Använd samma typ av mottagare på rovern och basen, för bästa resultat och enklare konfiguration.