Hantera lager i kartfiler

Fliken Kartfiler på skärmen Lagerhantering listar de länkade kartfilerna i den aktuella projektmappen.

Kartfiler inkluderar BIM-modeller, RXL-filer, rastrerade bildfiler och TTM-ytfiler. Se Länkade filtyper som stöds.

Använd fliken Kartfiler för att:

• Länka kartfiler som stöd till jobbet så att du kan använda befintlig information från dessa flikar i Trimble Access
  • Gör objekt i länkade filer synliga och/eller valbara så att du kan arbeta med dem. Funktioner som är valbara (”aktiva”) kan användas i olika programfunktioner, inklusive navigering till en punkt, utsättning och vissa Cogo-funktioner.

• Lägg till en kartas bakgrundsinformation för att tillhandahålla bakgrundskartor och relaterad information för övrig data på kartan. Det går endast att lägga till bakgrundsdata för kartan när du öppnar Lagerhantering från kartan. Se Lägga till bakgrundskartor.

Tryck på skärmknappen Auto. uppdatering, för att uppdatera data som visas på skärmen Karta eller Video när du gör ändringar i Lagerhantering. En bock på skärmknappen Auto. uppdatering markerar att Auto. uppdatering är aktiverad.

Ändringar som utförs när Auto. uppdatering är aktiverat bibehålls när du avslutar Lagerhantering med Godkänn eller Esc.