Konfigurera en konventionell mätprofil

1. Tryck på och välj Inställningar / Mätprofiler.
  2. Gör ett av följande:

• Tryck på <Profilnamn> och tryck därefter på Redigera.
    • Tryck på Ny. Döp profilen och tryck på Godkänn.
  3. Välj var och en av optionerna i tur och ordning, och ställ in dem för att passa din utrustning och mätningspreferenser.

Till... Se...
    konfigurera inställningar för instrumentet Konfigurering av instrument
    ställa in parametrar för mätning av detaljpunkter Alternativ för konventionell punkt
    konfigurera programmet för att varna när dubblettpunkter mäts Alternativ för dubblettpunktstoleranser
    konfigurera utsättningsinställningar Utsättningsalternativ
    använda en laseravståndsmätare Laseravståndsmätare
    använda ett ekolod ekolod
    använda en radiolokaliserare Radiolokaliserare
  4. Tryck på Lagra.