Kojetoiminnot

Avaa Kojetoimintojen näyttö näpäyttämällä tilarivin Koje-painiketta.

Saatavilla olevat toiminnot riippuvat kojeesta, johon tallennin on yhteydessä. Keltainen painike osoittaa, että funktio on käytössä.

Kun Kojetoimintojen kuvaruutu on auki, voit käyttää tallentimen näppäimistöä syöttämään laatassa näkyvän näppäimistömerkin (1–9, 0- tai .)mahdollistamaan/poistamaan funktion käytöstä tai avaamaan asianmukaisen kuvaruudun.Jos olet konfiguroinut tallentimen toimintonäppäimen oikopoluksi kojetoimintoon, voit painaa määritettyä toimintonäppäintä tarkastellessasi mitä tahansa kuvaruutua ohjelmistossa.