Hantera jobb

Skärmen Jobb visas varje gång du öppnar ett projekt eller skapar ett lokalt projekt.För att visa skärmen Jobb närsomhelst, trycker du på och väljer Jobb.

Skärmen Jobb listar jobben och mapparna i den aktuella mappen.Om det inte finns några jobb i projektet kan du skapa ett i Trimble Access.

Tryck på ett jobb för att välja det. Panelen för jobbinformation visar information om jobbet, inklusive beskrivning, status och länkade filer. För att visa jobbets information i stående läge, trycker du på och väljer Information.

Du kan öppna .job-filer (JOB) som skapats med en föregående version av Trimble Access med den senaste versionen av programmet. Trimble Access konverterar automatiskt jobbet till den senaste versionen.

Där det är möjligt, rekommenderar Trimble användning av den jobbfil (.job) som skapats i Trimble Access istället för motsvarande JobXML- eller JXL-fil (.jxl) som skapats i Trimble Business Center. Se Använda befintliga jobb med den senaste versionen av Trimble Access, för mer information.