Hantera projekt

Skärmen Projekt visas varje gång du startar programmet Trimble Access.För att visa skärmen Projekt närsomhelst, trycker du på och väljer Projekt.

Skärmen Projekt listar projekten i mappen Projekt på kontrollenheten.

Tryck på ett projekt för att välja det. Panelen för information projektet visar namnen på jobben i projektet, inklusive jobb i någon mapp i projektet.

Välj projektet och tryck sedan på Information, om du vill visa information om projektet i stående läge.