GNSS:n toiminnot

Avaa GNSS-toimintojen näyttö näpäyttämällä tilarivin Vastaanotin-painiketta.

Käytä GNSS-toimintojen näyttöä hallitsemaan yleisesti käytettyjä yhdistetyn GNSS-vastaanottimen toimintoja, kuten Bluetooth-liitännän vaihtaminen määritettyjen tuki- ja rovervastaanottimien välillä, mittauksen aloitus ja lopetus tai vastaanottimen sammuttaminen.GNSS-toimintojen ruudusta saa lisäksi nopeasti yksityiskohtaisia tietoja, kuten vastaanottimen tila, sijaintitietoja ja saatavilla olevat satelliitit.

Saatavilla olevat toiminnot riippuvat vastaanottimesta, johon tallennin on yhdistetty ja vastaanottimen tilasta. Katltainen painike osoittaa, että funktio on käytössä.

Kun GNSS-toimintojen kuvaruutu on auki, voit käyttää tallentimen näppäimistöä syöttämään laatassa näkyvän näppäimistömerkin (1–9, 0- tai .)mahdollistamaan/poistamaan funktion käytöstä tai avaamaan asianmukaisen kuvaruudun.Jos olet konfiguroinut tallentimen toimintonäppäimen oikopoluksi GNSS-toimintoon, voit painaa määritettyä toimintonäppäintä tarkastellessasi mitä tahansa kuvaruutua ohjelmistossa.