Instrumentfunktioner

Tryck på Instrumentsymbolen i statusfältet för att öppna skärmen för Instrumentfunktioner.

De funktioner som är tillgängliga beror på det instrument som kontrollenheten är ansluten till. En gul knapp markerar att funktionen är aktiverad.

När du är på skärmen Instrumentfunktioner, kan du använda kontrollenhetens knappsats för att ange för att skriva in tecknen (1-9, 0, - eller .)för den markering som står i panelrutan eller för att aktivera/inaktivera funktionerna eller öppna motsvarande skärm. Om du har konfigurerat en funktionsknapp på kontrollenheten som en genväg till en instrumentfunktion kan du trycka på den konfigurerade funktionsknappen när du tittar på valfri skärm i programmet.