Kartans Verktygsfält

• Kartans Verktygsfält

Använd verktygsfältet Karta för att markera objekt på kartan, flytta runt på kartan eller byta till en annan vy.

Se Kartans Verktygsfält.

• BIM-verktygsfält

Använd BIM-verktygsfältet för att isolera och visa den information som du är mest intresserad av, från de BIM-modeller som för närvarande visas på kartan.

Se BIM-verktygsfält.

• Verktygsfält för begränsningsruta

Använd verktygsfältet Begränsningsruta för att exkludera delar av kartan för att tydligare visa det område du är intresserad av.

Se Verktygsfält för begränsningsruta.

• Verktygsfältet Fäst mot

Använd verktygsfältet Fäst mot för att välja platser för objekt på kartan genom att fästa mot en specifik punkt, även om ingen punkt finns.

Se verktygsfältet Verktygsfältet Fäst mot.

• CAD verktygsfält

Använd CAD-verktygsfältet för att använda kontrollkoder för att skapa linje- och polygonfunktioner på kartan när du mäter punkter, eller för att skapa funktioner med hjälp av punkter och linjer som redan finns i jobbet.

Se CAD verktygsfält.

Verktygsfältet Karta visas alltid tillsammans med kartan. Tryck på i kartans verktygsfält och välj sedan verktygsfältet, för att visa andra verktygsfält på kartan. Tryck på i kartans verktygsfält och välj sedan verktygsfältet igen, för att dölja ett verktygsfält.