Kaart

Het scherm Kaart verschijnt wanneer u de job opent en toont de laatst gebruikte weergave van de job.

De kaart biedt een uitgebreid overzicht van alle data in de job, evenals data in bestanden die aan de job zijn gekoppeld en achtergrondkaarten.

U kunt het meeste werk vanaf de kaart uitvoeren:

• Software formulieren verschijnen naast de kaart, zodat u tegelijkertijd met de kaart en het formulier kunt werken.

Om meer van het formulier weer te geven, tikt u op en veegt u naar links. Om de grootte van het formulier te verkleinen en meer van de kaart te zien, tikt u op en veegt u naar rechts.

Tik in de staande modus op en veeg omlaag om meer van het formulier weer te geven, of tik op en veeg omhoog om meer van de kaart te zien.

• Software schermen hebben de volledige breedte en bedekken tijdelijk de kaart terwijl u erin werkt.

Als u de kaart wilt weergeven terwijl een software scherm over de volledige breedte is geopend, tikt u op om het scherm Favorieten te openen en tikt u vervolgens in de lijst Terug naar rechts van de lijst Favorieten op Kaart.