GNSS-funktioner

Tryck på mottagarsymbolen i statusfältet för att öppna skärmen för GNSS-funktioner.

Använd skärmen GNSS-funktioner för att kontrollera ofta använda funktioner hos GNSS-mottagaren, som t.ex. Bluetooth-anslutningen mellan den konfigurerade basen och rover-mottagarna, starta och avsluta mätningen eller stänga av mottagaren. Skärmen GNSS-funktioner ger även snabb tillgång till detaljerad information om mottagarens status, positionsinformation och tillgängliga satelliter.

De funktioner som är tillgängliga beror på mottagaren som kontrollenheten är ansluten till, och det läge som mottagaren arbetar i. En gul knapp markerar att funktionen är aktiverad. En gul knapp markerar att funktionen är aktiverad.

När du är på skärmen GNSS-funktioner, kan du använda kontrollenhetens knappsats för att ange för att skriva in tecknen (1-9, 0, - eller .)för den markering som står i panelrutan eller för att aktivera/inaktivera funktionerna eller öppna motsvarande skärm.Om du har konfigurerat en funktionsknapp på kontrollenheten som en genväg till en GNSS-funktion kan du trycka på den konfigurerade funktionsknappen när du tittar på valfri skärm i programmet.